123klokkijken

123klokkijken is een Winkel voor onderwijsbenodigdheden gelegen aan Waaldijk 134 in Vuren.

Meer informatie over 123klokkijken in Vuren

De educatieve klok van 123klokkijken is een groot succes gebleken. Er zijn al meer dan 2.000 klokken verkocht in Nederland en België en de reacties zijn zeer positief. Niet alleen basisscholen, maar ook remedialteachers en ouders zijn enthousiast over de eenvoud van de klok. Op school wordt de klok gebruikt om kinderen snel en gemakkelijk klokkijken te leren. De logica van de klok is in een paar minuten uitgelegd aan een leerling en kinderen kunnen er snel mee overweg. De klok geeft in de klas een extra visuele prikkel en biedt houvast voor kinderen die moeite blijven houden met klokkijken. Kortom, de educatieve klok van 123klokkijken is een aanrader voor iedere groep waar klokkijken aangeleerd moet worden.

Wil je weten wat 123klokkijken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 123klokkijken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 123klokkijken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 123klokkijken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar 123klokkijken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 123klokkijken

Bezoekers bekeken ook