A.Hak

A.Hak is een Bouwbedrijf gelegen aan Steenoven 2-6 in Tricht.

Meer informatie over A.Hak in Tricht

A.Hak is een bedrijf dat zich richt op het realiseren van ondergrondse infrastructuuroplossingen voor water- en energievoorziening. In hun vijfde online magazine worden niet alleen belangrijke onderwerpen in hun business besproken, maar ook trotse medewerkers van A.Hak komen aan het woord. Bij A.Hak kun je een carrière starten en meedenken over technische hoogstandjes om klimaatdoelstellingen te behalen. Het bedrijf is gespecialiseerd in onder andere warmtenetten, elektriciteit, gecombineerde infrastructuur, gasleidingen en waterleidingen. Ze hebben ruime ervaring in het aanleggen van gasinfrastructuur en gebruiken deze kennis nu ook voor warmteleidingen en hoogspanningskabels in binnen- en buitenland. A.Hak bestaat al 60 jaar en heeft momenteel 91 vacatures online.

Wil je weten wat A.Hak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van A.Hak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij A.Hak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A.Hak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar A.Hak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. A.Hak

Bezoekers bekeken ook