Aan de Notendijk

Aan de Notendijk is een Winkel gelegen aan Mariënwaerdt Notendijk 1a in Beesd.

Meer informatie over Aan de Notendijk in Beesd

Onze werkplek op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd bestaat uit 3 onderdelen: De Els, De Walnoot en de tuin. In De Els worden potjes met honing, jam en chutney voor Heerlijkheid Mariënwaerdt 'gemutst' en geëtiketteerd. Deze biologische lekkernijen worden verkocht in de landgoedwinkel en door het hele land. De Walnoot is zowel een werkplaats als een winkel, waar we verschillende soorten honing, kaarsen, cadeautjes en zelfgemaakte houten spullen verkopen. We maken ook waskaarsen en notenolie. Als je in de winkel werkt, ben je vriendelijk tegen klanten en help je met het bijhouden van de voorraad en het inpakken van spullen. Buiten is er een mooie tuin waar je kunt werken. Bij De Els en De Walnoot kun je ook deelnemen aan leuke activiteiten zoals de Bloesemtocht. We zijn vijf dagen per week geopend en werken van 9.00 uur tot 16.00 uur. Er is een bus beschikbaar om mensen op te halen en in het voorjaar is de winkel ook in het weekend open. Voor meer informatie of aanmelden kunt u mailen naar cliëntbureau@prezzent.nl of bellen naar 0418-820920.

Wil je weten wat Aan de Notendijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aan de Notendijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aan de Notendijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aan de Notendijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Aan de Notendijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aan de Notendijk

Bezoekers bekeken ook