Accordis

Accordis is een IT-consultancy gelegen aan Graaf Reinaldweg 26 in Tuil.

Meer informatie over Accordis in Tuil

Accordis is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verbeteren van de informatievoorziening in de zorg. Ze streven ernaar om de zorg voor de cliënt centraal te stellen en betrokkenen te verbinden. Dit doen ze door heldere processen en begrijpelijke structuren en taal te creëren, zodat systemen waardevolle hulp en communicatiemiddelen zijn in plaats van een registratielast. Accordis biedt verschillende producten en diensten aan, waaronder de Accordis Zorgmonitor, Accordis Validatiemonitor en Accordis IQM Connector. Ze werken ook samen met andere organisaties om zorgdomotica en gezondheidsdossiers met elkaar te verbinden. Accordis werkt met drie pijlers: de juiste systemen, anders samenwerken en klaar zijn voor de toekomst. Ze streven naar overzichtelijke zorg en bieden verschillende applicaties aan, zoals een Elektronisch Cliënten Systeem en roosterplanning. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Accordis. Het bedrijf is gevestigd in Tuil en werkt samen met verschillende zorgsectoren.

Wil je weten wat Accordis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Accordis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Accordis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Accordis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Accordis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Accordis

Bezoekers bekeken ook