Ada Jaarsma-van Eijk, pedicure

Ada Jaarsma-van Eijk, pedicure is een Nagelstudio gelegen aan Langstraat 43 in Tricht.

Meer informatie over Ada Jaarsma-van Eijk, pedicure in Tricht

Welkom op mijn website! Mijn naam is Ada Jaarsma- van Eijk en ik ben een gediplomeerd en zelfstandig pedicure sinds 1990. Ik bied behandelingen aan voor allerlei nagel- en voetproblemen, zoals ingegroeide teennagels, moeilijk te knippen of verdikte nagels, schimmelnagels, overtollig eelt, likdoorns en voetwratten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen van diabetici, wat vaak vergoed wordt door de ziektekostenverzekering. U kunt een afspraak met mij maken via telefoon of e-mail. Ik ben ook aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en heb me verder gespecialiseerd in voetproblemen bij mensen met diabetes. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan uw voeten, aangezien u veel voetstappen zet in uw leven. Door regelmatige verzorging bij een pedicure kunnen medische behandelingen en blijvende klachten voorkomen worden. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Wil je weten wat Ada Jaarsma-van Eijk, pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ada Jaarsma-van Eijk, pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ada Jaarsma-van Eijk, pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ada Jaarsma-van Eijk, pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Ada Jaarsma-van Eijk, pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ada Jaarsma-van Eijk, pedicure

Bezoekers bekeken ook