AE-ICT bv

AE-ICT bv is een Computerwinkel gelegen aan Uiterdijk 4 in Geldermalsen.

Meer informatie over AE-ICT bv in Geldermalsen

AE-ICT heeft ruim 25 jaar ervaring in ICT en biedt verschillende diensten aan voor Cloud en MKB ict. Ze zijn al sinds 1996 actief als internet provider en leveren internetverbindingen en diensten. Ze hebben serverruimtes in Amsterdam en Geldermalsen waar ze persoonlijke servers kunnen plaatsen en beheren. Daarnaast vervaardigen ze websites met het Content Management Systeem "Active-Edit" waarmee klanten zelf teksten en afbeeldingen kunnen wijzigen. Ook ontwerpen en programmeren ze cloud applicaties, zoals bedrijfsinformatiesystemen, ticketsystemen en facturatie- of projectadministratie op basis van de wensen en behoeften van de klant. Voor telefonie bieden ze de telefooncentrale software van 3CX aan en adviseren ze Yealink voip telefoons en Jabra headsets. Daarnaast kunnen klanten hun computer gebruiken als virtuele telefoon en zijn er apps beschikbaar voor Iphone en Android. Voor ICT ondersteuning bieden ze advies en beheer van hardware en netwerken, en leveren ze werkplek software.

Wil je weten wat AE-ICT bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AE-ICT bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AE-ICT bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AE-ICT bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar AE-ICT bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AE-ICT bv

Bezoekers bekeken ook