Akky Fit B.V.

Akky Fit B.V. is een Sportschool gelegen aan Homburg 24 in Beesd.

Meer informatie over Akky Fit B.V. in Beesd

Bij Fitness Centrum Akky Fit kun je terecht om jouw lichaam gezond en fit te maken. Het deskundige personeel helpt je bij het behalen van jouw sportdoelen. Er is een groot aanbod aan apparaten en tools en er worden dagelijks groepslessen aangeboden, zoals Akky Vitaal, Bokszaktraining, Buikspieren, ClubJoy Power, H.I.T. Bokszaktraining, HIIT, Pilates, Pole Fitness, Power Yoga, Spinning, Yin Yoga, Yoga Nidra en Zumba. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, zoals Brons, Zilver en Goud, waarbij je onder andere onbeperkt kunt fitnessen, groepslessen kunt volgen en een persoonlijke coach krijgt. Je kunt ook je BMI berekenen om te zien of je een gezond gewicht hebt. De BMI is minder geschikt voor mensen die heel gespierd zijn, zwanger zijn, borstvoeding geven of van Aziatische afkomst zijn. Voor persoonlijk advies kun je een adviesgesprek aanvragen bij een van de personal trainers. Daarnaast worden er regelmatig nieuwsbrieven verstuurd en zijn de contactgegevens van Fitness Centrum Akky Fit beschikbaar. Het centrum is ook erkend als leerbedrijf in de sport- en zorgsector.

Wil je weten wat Akky Fit B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Akky Fit B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Akky Fit B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Akky Fit B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Akky Fit B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Akky Fit B.V.

Bezoekers bekeken ook