ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Rijksstraatweg 70 in Meteren.

Meer informatie over ALDI in Meteren

ALDI is een discount-supermarkt met ongeveer 500 winkels in Nederland. Ze streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en bieden een breed assortiment van ruim 900 producten. Zowel de eigen huismerken als A-merken zijn van topkwaliteit en betaalbaarder dan bij andere supermarkten. ALDI heeft oog voor duurzaamheid en werkt met producten van eigen bodem om de CO2-uitstoot te verminderen. Ze gaan ook de strijd aan tegen voedselverspilling door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank. Bij ALDI kun je dus goedkoper en verantwoord boodschappen doen.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook