Alpha fitness Beesd

Alpha fitness Beesd is een Sportschool gelegen aan Voorstraat 36 in Beesd.

Meer informatie over Alpha fitness Beesd in Beesd

In Beesd is er een fitnesscentrum genaamd Alpha fitness waar je terecht kunt om fitter te worden of fit te blijven. Ze bieden meerdere groepslessen per week aan en je kunt ook vrij trainen. Het fitnesscentrum werkt samen met Alpha fysiotherapie, zodat ze je kunnen helpen bij klachten. Er zijn genoeg uren waarin er een trainer aanwezig is om je de juiste oefeningen te geven. Het actuele rooster is te vinden op hun website. Het team in Beesd bestaat uit instructeurs Deborah Verwolf en Lucas van Teutem. Het fitnesscentrum bevindt zich op Voorstraat 34 in Beesd en biedt diensten aan zoals personal training, krachttraining, revalidatie en Zwangerfit.

Wil je weten wat Alpha fitness Beesd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alpha fitness Beesd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alpha fitness Beesd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alpha fitness Beesd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Alpha fitness Beesd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alpha fitness Beesd

Bezoekers bekeken ook