Argentijns restaurant Hozan

Argentijns restaurant Hozan is een Argentijns restaurant gelegen aan Kerkstraat 41 in Geldermalsen.

Meer informatie over Argentijns restaurant Hozan in Geldermalsen

Bij Hozan kun je nu ook reserveren in het restaurant. Dit kan via de website www.restauranthozan.nl. Daarnaast bieden ze ook bezorg- en afhaalservice aan. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je eenvoudig en snel bestellen op hun eigen website en het eten wordt bezorgd op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Wil je liever je bestelling afhalen, dan kun je ook online bestellen en zij zorgen ervoor dat het eten klaarstaat op het door jou gekozen tijdstip. Ook hier kun je direct online betalen met iDEAL. De locatie van Hozan is op de Kerkstraat 41 in Geldermalsen en ze zijn te bereiken op de telefoonnummers 0345 616 682 en 0345 582 701. De bezorg- en afhaaltijden zijn niet specifiek vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Argentijns restaurant Hozan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Argentijns restaurant Hozan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Argentijns restaurant Hozan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Argentijns restaurant Hozan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Argentijns restaurant Hozan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Argentijns restaurant Hozan

Bezoekers bekeken ook