Astonic Rides

Astonic Rides is een Fietsenwinkel gelegen aan Spijkse Kweldijk 104a in Spijk Gem Lingewaal.

Meer informatie over Astonic Rides in Spijk Gem Lingewaal

Astonic is een Nederlands bedrijf dat handgemaakte E-Fatbikes produceert. Ze streven ernaar om klanten te verbazen met hun topkwaliteit fietsen en uitstekende service. De E-Fatbikes van Astonic hebben verschillende kenmerken, zoals een luchtgeveerde voorvork, een geheel aluminium frame, hoogwaardige Shimano- en Bafang-onderdelen, hydraulische schijfremmen, brede banden voor comfort en een 48 Volt Bafang motor. Astonic maakt de fietsen helemaal met de hand in Nederland, inclusief het tig lassen van de frames. Ze bieden ook de mogelijkheid om hun productieproces zelf te ervaren bij een bezoek aan Astonic. Het bedrijf houdt klanten op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen via hun website en sociale media. Klanten kunnen contact opnemen met Astonic voor vragen, bestellingen of speciale wensen.

Wil je weten wat Astonic Rides verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Astonic Rides of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Astonic Rides? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Astonic Rides het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Astonic Rides reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Astonic Rides

Bezoekers bekeken ook