AtKris Studio

AtKris Studio is een Meubelwinkel gelegen aan Dreef 22 in Haaften.

Meer informatie over AtKris Studio in Haaften

Bij AtKris Studio kun je unieke meubels vinden uit de 20e eeuw, zoals de grote koffietafel "Eros" uit 1971 en de eettafel "Corinto" uit 1978. Er is ook een salontafel van kersen hout met vier neppe beweegbare poefs uit de jaren 70 en een architectonisch bureau uit de jaren 50. Daarnaast zijn er twee grote lounge stoelen uit de jaren 60 en een ligstoel uit 1938. Ook is er een koffietafel van Heinz Lilienthal uit de jaren 70 en een eettafel van Carlo Scarpa uit dezelfde periode. Tot slot is er een modulaire boekenkast van Ugo La Pietra uit de jaren 70. Klanten zijn tevreden met de kwaliteit en communicatie van AtKris Studio.

Wil je weten wat AtKris Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AtKris Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AtKris Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AtKris Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar AtKris Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AtKris Studio

Bezoekers bekeken ook