Autobedrijf de Linge - Bosch Workshop Partner - Saab Service Center

Autobedrijf de Linge - Bosch Workshop Partner - Saab Service Center is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Rijnstraat 32 in Geldermalsen.

Meer informatie over Autobedrijf de Linge - Bosch Workshop Partner - Saab Service Center in Geldermalsen

Autobedrijf De Linge is een erkend Saab Service Center dat gespecialiseerd is in de verkoop, onderhoud, reparatie, leasing en financiering van Saab. Ze hebben meer dan 40 jaar ervaring met Saab en Lancia, waarvan 25 jaar als officiële dealer van Saab en 25 jaar als officiële dealer van Lancia. Ze verkopen door heel Nederland en hebben ruime openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur. Op zondag zijn ze gesloten, maar andere tijden zijn mogelijk op afspraak. Daarnaast bieden ze ook nieuwe en gebruikte onderdelen voor Saab aan. Ze hebben een selectie van occasions, waaronder verschillende onderdelen voor de Saab 9-7X, zoals een nieuwe katalysator, nieuwe koplampen en een gebruikt achterlicht. Ze hebben ook voorruiten met regensensor, een onderspoiler voor de voorbumper van de Saab 9-7X, elektrische stuursloten voor de Saab 9-5ng en nieuwe gereedschapsborden voor Saab. Het autobedrijf is gevestigd aan de Rijnstraat 32 in Geldermalsen en is te bereiken via telefoonnummer 0345-533222 of via e-mail op info@autobedrijfdelinge.nl.

Wil je weten wat Autobedrijf de Linge - Bosch Workshop Partner - Saab Service Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf de Linge - Bosch Workshop Partner - Saab Service Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf de Linge - Bosch Workshop Partner - Saab Service Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf de Linge - Bosch Workshop Partner - Saab Service Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Autobedrijf de Linge - Bosch Workshop Partner - Saab Service Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf de Linge – Bosch Workshop Partner – Saab Service Center

Bezoekers bekeken ook