Autobedrijf Koos Pellegrom

Autobedrijf Koos Pellegrom is een Autobedrijf/Garage gelegen aan A.H. de Kockstraat 3b in Waardenburg.

Meer informatie over Autobedrijf Koos Pellegrom in Waardenburg

Bosch Car Service Koos Pellegrom is een betrouwbare autogarage waar u terecht kunt voor deskundig advies, vakkundig onderhoud en andere diensten voor uw auto. Ze bieden onder andere pechhulp, autoverzekeringen, autofinanciering en tweedehandsauto's aan. Het bijzondere is dat zij ook onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren aan uw nieuwe auto, zonder dat dit invloed heeft op de fabrieksgarantie. Ze werken namelijk volgens de voorschriften van de fabrikanten en gebruiken originele kwaliteitsonderdelen. Bosch Car Service Pellegrom staat bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbare dienstverlening. Ze volgen verplichte technische trainingen en zijn lid van BOVAG, een kwaliteitskeurmerk. Daarnaast kunnen ze altijd rekenen op de support van Bosch, waardoor ze uw auto kunnen voorzien van de beste onderdelen, apparatuur en software. Kortom, bij Bosch Car Service Koos Pellegrom bent u verzekerd van betaalbare kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Wil je weten wat Autobedrijf Koos Pellegrom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Koos Pellegrom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Koos Pellegrom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Koos Pellegrom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Autobedrijf Koos Pellegrom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Koos Pellegrom

Bezoekers bekeken ook