Autorijschool Bos

Autorijschool Bos is een Rijschool gelegen aan Lage Huis 91 in Beesd.

Meer informatie over Autorijschool Bos in Beesd

Bij autorijschool Mels Bos in Beesd kun je autorijles volgens de CBR-methode Rijopleiding in Stappen (RIS) krijgen. Deze lesmethode heeft een hoger slagingspercentage en leert je stap voor stap om als een volwaardig chauffeur aan het verkeer deel te nemen. De rijschool rijdt in alle dorpen van de Gemeente Geldermalsen en Culemborg en het praktijkexamen wordt afgelegd in Tiel. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om het E achter B rijbewijs te halen, waarvoor intensief geoefend kan worden met een Landrover en tandemas aanhanger. Als je examen wilt doen, moet je de rijschool machtigen bij het CBR en een gezondheidsverklaring regelen. Je kunt nu inschrijven bij Autorijschool Bos en beginnen met autorijden.

Wil je weten wat Autorijschool Bos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Bos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Bos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Bos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Autorijschool Bos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Bos

Bezoekers bekeken ook