AVK Houtbouw

AVK Houtbouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Tielerweg 19 in Geldermalsen.

Meer informatie over AVK Houtbouw in Geldermalsen

AVK Houtbouw is gespecialiseerd in duurzame massieve houtbouw en levert maatwerk huisvesting met een houten draagstructuur. Ze werken anders dan andere bouwbedrijven, omdat ze het goede gevoel van de klant centraal stellen. Het bouwen van een huis betekent voor hen het opbouwen van tevreden relaties, en dit doen ze door op een open en oprechte manier te werken. Ze zijn vriendelijk en attent, waardoor het bouwproces voor de klant een zorgeloze en geweldige ervaring kan zijn. In de praktijk is gebleken dat deze aanpak werkt. AVK Houtbouw is onderdeel van de J.C. van Kessel Groep en ze nodigen klanten uit om contact met hen op te nemen om hun wensen te bespreken. Ze zijn gevestigd in Geldermalsen en zijn bereikbaar via telefoon en e-mail. Daarnaast bieden ze een nieuwsbrief aan waarmee klanten op de hoogte kunnen blijven van hun projecten.

Wil je weten wat AVK Houtbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AVK Houtbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AVK Houtbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AVK Houtbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar AVK Houtbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AVK Houtbouw

Bezoekers bekeken ook