B&B + Wellness "Better Life"

B&B + Wellness "Better Life" is een Bed & Breakfast gelegen aan Brucestraat 1 in Opijnen.

Meer informatie over B&B + Wellness "Better Life" in Opijnen

Kom heerlijk ontspannen in de fijne privé wellness van Bed & Wellness - Better Life. Deze moderne suite is voorzien van diverse wellness faciliteiten, waaronder een whirlpool en stoomcabine. In de loungehoek kun je relaxen en er is zelfs een ligbed waar je kunt overnachten. Bij de prijs zijn badjassen, handdoeken, scrubzout, shampoo, koffie en luxe theesoorten inbegrepen. De locatie ligt in een rustige omgeving onder Geldermalsen, vlakbij de uiterwaarden van de Waal. Je kunt ook luxueus overnachten in de wellness, maar hiervoor moet je een specifiek tijdsblok met vaste prijs reserveren. Daarnaast kun je een ontspanningsmassage boeken via de arrangementen. Kinderen uit eigen gezin zijn toegestaan, waarbij kinderen van 0 t/m 3 jaar gratis mogen verblijven. Voor kinderen van 4 t/m 15 jaar geldt een toeslag van 15 euro per kind. Er zijn ook romantische arrangementen beschikbaar, met rozenblaadjes op het bed, sfeervolle verlichting en zelfs een fles wijn naar keuze. De locatie heeft een gemiddelde beoordeling van 7,8/10 op basis van 10 reviews.

Wil je weten wat B&B + Wellness "Better Life" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B + Wellness "Better Life" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B + Wellness "Better Life"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B + Wellness "Better Life" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar B&B + Wellness "Better Life" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B + Wellness “Better Life”

Bezoekers bekeken ook