B-Fysic Hensens De Pluk

B-Fysic Hensens De Pluk is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen.

Meer informatie over B-Fysic Hensens De Pluk in Geldermalsen

B-Fysic is dé specialist op het gebied van kinderfysiotherapie. Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen, dichtbij de cliënt.

Het bevorderen van zelfredzaamheid en gezondheid van de cliënt door het leveren van uitstekende paramedische zorg en activiteiten op het gebied van bewegen. We doen dit met een enthousiast en vakkundig team dat zorgt voor een optimale begeleiding van patiënten in een prettige omgeving.

B-Fysic biedt iedere cliënt uitstekende zorg met persoonlijke aandacht. We houden hierbij zo veel mogelijk rekening met alles wat er in de omgeving van de patiënt speelt, zodat het behandelresultaat ook vastgehouden kan worden na de behandeling. Zo leveren wij duurzame effectieve zorg.

Wil je weten wat B-Fysic Hensens De Pluk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B-Fysic Hensens De Pluk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B-Fysic Hensens De Pluk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B-Fysic Hensens De Pluk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar B-Fysic Hensens De Pluk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B-Fysic Hensens De Pluk

Bezoekers bekeken ook