B Slijterij Beesd

B Slijterij Beesd is een Slijterij gelegen aan Achterstraat 2 in Beesd.

Meer informatie over B Slijterij Beesd in Beesd

Bij Slijterij Beesd kun je terecht voor wijn, bier, sterke drank en meer. Elke maand hebben ze leuke aanbiedingen waar je van kunt profiteren. De likeur van de maand is PeachTree, een zoete en feestelijke likeur die wordt geleverd met een gratis glas. Ook is er een wijn van de maand, Baron De Ley uit Rioja, Spanje, waar je in oktober 20% korting op krijgt. Daarnaast is er de whisky van de maand, GLENGOYNE, die van €74,99 voor €66,50 wordt aangeboden. Slijterij Beesd heeft een uitgebreide selectie kwaliteitswijnen en adviseert je graag bij het maken van een keuze. Ook voor bier kun je bij hen terecht, waar ze je kunnen adviseren over de verschillende soorten en smaken. Daarnaast hebben ze een breed assortiment sterke dranken, van jenever tot whisky. Naast de aanbiedingen biedt Slijterij Beesd ook kundig advies, creatieve ideeën en een uitgebreid assortiment in de winkel. Ze zijn gevestigd aan de Achterstraat 2 in Beesd en hebben verschillende openingstijden. Voor vragen en opmerkingen kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat B Slijterij Beesd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B Slijterij Beesd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B Slijterij Beesd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B Slijterij Beesd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar B Slijterij Beesd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B Slijterij Beesd

Bezoekers bekeken ook