Bakkerij Bert van Voorden

Bakkerij Bert van Voorden is een Bakkerij gelegen aan Gasthuisstraat 2 in Heukelum.

Meer informatie over Bakkerij Bert van Voorden in Heukelum

Bert van Voorden is de vijfde generatie in zijn familie die het beroep van bakker uitoefent. Hij is geboren en getogen in een echte bakkersfamilie en heeft het vak met de paplepel ingegoten gekregen. De bakkerij van Voorden is al meer dan 100 jaar gevestigd in Heukelum en is sinds 2014 erkend als Hofleverancier. Naast het brede assortiment aan producten biedt de bakkerij ook de mogelijkheid om 's ochtends vroeg producten af te halen, mits dit van tevoren is afgesproken. Het is dan wel belangrijk om tijdig te bestellen.

Wil je weten wat Bakkerij Bert van Voorden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Bert van Voorden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Bert van Voorden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Bert van Voorden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Bakkerij Bert van Voorden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Bert van Voorden

Bezoekers bekeken ook