Bakkerij De Jager

Bakkerij De Jager is een Bakkerij gelegen aan Voorstraat 41 in Asperen.

Meer informatie over Bakkerij De Jager in Asperen

Ambachtsbakker de Jager is een bakkerij die sinds 1967 gevestigd is in Leerdam. Het begon allemaal aan de Vlietskant met Bakkerij de Jager, opgericht door Elbert en Guus de Jager. Nu hebben ze vijf eigen winkels in Leerdam en omstreken, namelijk op de Prinsengracht in Ameide, het Raadhuisplein in Meerkerk, de Voorstraat in Asperen, het Dokter H. de Vriesplein in Arkel, het Europaplein en de Kerkstraat in Leerdam. Naast het kopen in de winkels, is het ook mogelijk om via de webshop te bestellen en de producten af te halen in één van de vijf winkels of thuis te laten bezorgen. Daarnaast hebben ze elke week heerlijke weekaanbiedingen op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op maandag 18 februari hebben ze hun vernieuwde huisstijl gelanceerd, inclusief een nieuw logo.

Wil je weten wat Bakkerij De Jager verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij De Jager of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij De Jager? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij De Jager het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Bakkerij De Jager reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij De Jager

Bezoekers bekeken ook