balance beauty geldermalsen

balance beauty geldermalsen is een Schoonheidssalon gelegen aan Gerdina's Hof 75 in Geldermalsen.

Meer informatie over balance beauty geldermalsen in Geldermalsen

Balance Geldermalsen is een specialist in huidverbetering en biedt persoonlijke huidverbeteringsplannen aan. Ze hebben jarenlange ervaring en kunnen deskundig advies geven, omdat elke huid anders is. Ze bieden verschillende technieken aan, zoals Meso Therapy, Aquabrasie en Anti-Tox, die zorgen voor het beste resultaat. Een gratis kennismakingsgesprek is mogelijk om de mogelijkheden te bespreken. Ze bieden ook Mesolift aan als een probaat middel tegen tekenen van veroudering, speciaal ontwikkeld voor vrouwen van 50-plus. Voor een droge huid is het belangrijk om dode huidcellen en opgestapelde afvalstoffen te verwijderen. Balance Geldermalsen biedt ook anti-agingbehandelingen aan met het Con-in-roll-on-systeem, dat anti-aging-ingrediënten in de diepere lagen van de huid kan brengen. Pora Pur Exploring Lifting is een uitbreiding van de MesolSkin Therapie en de MesolBeauty Lift, geschikt voor de behandeling van zichtbare rimpels. Voor meer informatie en persoonlijk advies kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Carla.

Wil je weten wat balance beauty geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van balance beauty geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij balance beauty geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je balance beauty geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar balance beauty geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. balance beauty geldermalsen

Bezoekers bekeken ook