Band en Kant

Band en Kant is een Stoffenwinkel gelegen aan Krugerstraat 21 in Deil.

Meer informatie over Band en Kant in Deil

Band en Kant is de grootste online webwinkel voor materialen om je eigen lingerie te maken. Op hun website kun je kiezen uit een breed assortiment aan lingerie stoffen, materialen en fournituren. Ze verkopen ook complete lingerie pakketten, speciaal samengesteld voor het maken van een bh en een slip. Daarnaast schrijven ze regelmatig blogs met tips en tricks voor het naaien, uitleg van lingerie patronen en aanbevelingen voor workshops. Er zijn ook nieuwe producten beschikbaar, zoals verschillende soorten schouderbandjes. Bij bestellingen boven de €75 is er gratis verzending en je kunt contact met hen opnemen als je vragen hebt. Klanten kunnen hun ervaringen delen en je kunt hen volgen op social media.

Wil je weten wat Band en Kant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Band en Kant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Band en Kant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Band en Kant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Band en Kant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Band en Kant

Bezoekers bekeken ook