Barts Rijschool

Barts Rijschool is een Rijschool gelegen aan Notendreef 9 in Asperen.

Meer informatie over Barts Rijschool in Asperen

Barts Rijschool biedt rijlessen aan in de omgeving van Gorinchem, Leerdam, Tiel, Woudrichem, Sleeuwijk en Nieuwendijk. Een rijles kost €57,- voor 50 minuten. Ze bieden ook pakketten aan, waarvan de prijzen variëren van €1599,- tot €2196,-, inclusief btw. Vanaf 19 mei bieden ze ook rijlessen met een automaat aan. Als je nieuwe studenten aanbrengt, kun je gratis rijlessen verdienen. Hoe meer mensen je aanbrengt, hoe voordeliger je rijbewijs wordt. Barts Rijschool biedt ook theorielessen aan, zowel klassikaal als online. Je kunt je kennis testen met behulp van een DVD. Daarnaast bieden ze veel individuele aandacht tijdens de lessen. Voor praktijklessen komt de rij-instructeur je ophalen en brengt je ook weer thuis. De les stopt pas als je bij de volgende leerling bent. Als je vragen hebt, een afspraak wilt maken of meer informatie wilt, kun je vrijblijvend contact opnemen met Barts Rijschool. Ze zijn gevestigd aan de Notendreef 9 in Asperen en zijn telefonisch bereikbaar op 06 4663 4674 of per e-mail via bartsrijschool@live.nl.

Wil je weten wat Barts Rijschool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barts Rijschool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barts Rijschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barts Rijschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Barts Rijschool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barts Rijschool

Bezoekers bekeken ook