Bastion Fysio & Fit

Bastion Fysio & Fit is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan De Chamotte 4 in Geldermalsen.

Meer informatie over Bastion Fysio & Fit in Geldermalsen

Bastion Fysio & Fit is een fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Geldermalsen en Utrecht. Ze bieden fysiotherapie op maat en staan bekend om hun kennis, zorg, kwaliteit, aandacht en resultaat. Het is niet nodig om een verwijzing te hebben en ze garanderen een behandeling binnen 24 uur. Daarnaast zijn ze een Plus Praktijk, wat betekent dat ze voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Ze hebben ook vacatures voor een psychosomatisch fysiotherapeut en bieden onbeperkt sporten aan vanaf €33,75 per maand. Daarnaast bieden ze speciale revalidatieprogramma's aan voor ex-coronapatiënten. Ze hebben locaties in Geldermalsen, Leidsche Rijn Centrum en Oog in Al. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Bastion Fysio & Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bastion Fysio & Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bastion Fysio & Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bastion Fysio & Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Bastion Fysio & Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bastion Fysio & Fit

Bezoekers bekeken ook