Beauty & Skincare by Janine

Beauty & Skincare by Janine is een Schoonheidssalon gelegen aan Nieuwsteeg 31 in Tricht.

Meer informatie over Beauty & Skincare by Janine in Tricht

Janine van der Sanden is de eigenaresse van Beauty & Skincare by Janine, een professionele schoonheidssalon die persoonlijke aandacht en kwaliteit biedt. Janine is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en volgt regelmatig trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken op het gebied van huidverbetering. In haar salon werkt ze alleen met hoogwaardige producten, zoals die van Kalahari, die zichtbare resultaten bieden en aangepast zijn aan de behoeften van elk huidtype. Naast gezichtsbehandelingen biedt Janine ook lichaamsmassages, harsbehandelingen en behandelingen voor wimpers en wenkbrauwen aan. Als u geïnteresseerd bent in haar behandelingen en wat ze voor uw huid kan betekenen, kunt u contact opnemen en een afspraak plannen.

Wil je weten wat Beauty & Skincare by Janine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty & Skincare by Janine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty & Skincare by Janine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty & Skincare by Janine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Beauty & Skincare by Janine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty & Skincare by Janine

Bezoekers bekeken ook