Beauty4Haar

Beauty4Haar is een Haarextensionspecialist gelegen aan Nieuwesteeg 46 in Herwijnen.

Meer informatie over Beauty4Haar in Herwijnen

Als ervaringsdeskundige op het gebied van haarproblemen, besloot ik mezelf te verdiepen in haarextensions om anderen te kunnen helpen weer te stralen met mooi, lang haar. Mijn salon bevindt zich in Herwijnen, Gelderland, en ligt centraal in de driehoek Nieuwegein, Dordrecht en Den Bosch. Ik begrijp hoe haarproblemen je zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden en daarom ben ik blij dat ik nu anderen kan helpen. Naast haarextensions bied ik ook haarverlenging en volumebehandeling aan. Daarnaast ben ik sinds 2011 ook werkzaam als nagelstyliste en bied ik ook manicure, wimper- en wenkbrauwspecialist behandelingen aan. Je kunt direct een afspraak plannen voor mijn haarextensions of nailstyling treatments.

Wil je weten wat Beauty4Haar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty4Haar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty4Haar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty4Haar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Beauty4Haar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty4Haar

Bezoekers bekeken ook