Beautybar Geldermalsen

Beautybar Geldermalsen is een Wimpersalon gelegen aan Herman Kuijkstraat 29 in Geldermalsen.

Meer informatie over Beautybar Geldermalsen in Geldermalsen

Welkom bij Beautybar Geldermalsen, de salon van eigenaresse Sjantien Satter. Met jarenlange ervaring in de beautybranche en certificering als pmu-artist, wimper- & browstyliste, ben je bij Beautybar Geldermalsen aan het juiste adres. Naast behandelingen kun je in de salon ook terecht voor nazorg producten en cadeauartikelen. De salon is gevestigd in het centrum van Geldermalsen sinds december 2020. Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Bel, mail of stuur een whatsapp berichtje. Blijf op de hoogte van leuke acties, nieuwe behandelingen en producten door ons te volgen op Facebook en Instagram. We hopen je snel te zien!

Wil je weten wat Beautybar Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautybar Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautybar Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautybar Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Beautybar Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautybar Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook