Beautysalon Jolanda

Beautysalon Jolanda is een Schoonheidssalon gelegen aan Lingedijk 104 in Rhenoy.

Meer informatie over Beautysalon Jolanda in Rhenoy

De salon is gesloten van 13 oktober tot en met 22 oktober vanwege vakantie. Bestellingen in de webshop worden pas na 22 oktober verwerkt en verzonden. Gelukkig zijn de beperkingen rondom het coronavirus opgeheven, maar als je klachten hebt en een afspraak hebt gemaakt, neem dan contact op. Er worden verschillende behandelingen aangeboden, zoals gezichtsbehandelingen, pedicures, lichaamsbehandelingen, make-up en handverzorging. Er is ook een nieuwe paraffinebehandeling beschikbaar. De eigenaresse van de salon, Jolanda de Keyzer, is een ervaren schoonheidsspecialiste en pedicure. Ze biedt persoonlijke behandelingen aan die aangepast zijn aan de wensen van de klant. Er wordt gewerkt met verschillende merken en je kunt een afspraak maken voor verschillende behandelingen. De openingstijden variëren per dag en nieuwe klanten worden momenteel alleen overdag aangenomen. Bestaande klanten kunnen wel afspraken maken. Betaling kan zowel contant als met pin. Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Beautysalon Jolanda.

Wil je weten wat Beautysalon Jolanda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Jolanda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Jolanda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Jolanda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Beautysalon Jolanda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Jolanda

Bezoekers bekeken ook