Beautysalon La Luna

Beautysalon La Luna is een Schoonheidssalon gelegen aan Dreef 31 in Haaften.

Meer informatie over Beautysalon La Luna in Haaften

Beautysalon La Luna is de enige salon in de omgeving met een breed scala aan gespecialiseerde behandelingen. Opgericht in 2003, bevindt de salon zich op een prachtige locatie in Haaften. Het toegewijde team van specialisten doet er alles aan om de beste kwaliteit te bieden. De salon is gespecialiseerd in permanente make-up, vet bevriezen, permanent ontharen en diverse huid- en lichaamsbehandelingen. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste trends en voegen regelmatig nieuwe behandelingsmogelijkheden toe. Daarnaast werken ze samen met een Cosmetisch Arts voor injectables en cosmetische behandelingen. Beautysalon La Luna heeft verschillende ANBOS-specialisaties en kan mogelijk vergoedingen vanuit de zorgverzekering aanbieden. Je kunt contact met hen opnemen om een afspraak te maken of advies te krijgen. Ze zijn gespecialiseerd in permanente make-up, waarbij ze de nieuwste technieken gebruiken. Daarnaast bieden ze ook vet bevriezen aan als een effectieve en definitieve methode om vetcellen aan te pakken. Voor ongewenste haargroei bieden ze de definitieve oplossing van Intense Pulse Light (IPL) aan. Beautysalon La Luna heeft een GGD-vergunning en is aangesloten bij de Anbos, wat betekent dat ze volgens strenge richtlijnen werken op het gebied van hygiëne, veiligheid en nazorg. Klanten beoordelen hen positief en je kunt meer informatie vinden op hun Facebook-pagina.

Wil je weten wat Beautysalon La Luna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon La Luna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon La Luna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon La Luna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Beautysalon La Luna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon La Luna

Bezoekers bekeken ook