Beeldentuin LANDenBEELD

Beeldentuin LANDenBEELD is een Sculptuurmuseum gelegen aan Oude Zuiderlingedijk 12 in Asperen.

Meer informatie over Beeldentuin LANDenBEELD in Asperen

In de actuele werken van 2022 komen de thema's natuur, creativiteit en structuur samen. Anneke de Witte presenteert FLAMING ISLANDS, Hubertus van der Goltz toont BALANCE MIT DER NATUR, en Marielle van den Bergh brengt KOSMOS. Bart Jacobs presenteert twee werken, namelijk ORGANIC TOTEM en CORPOUS REGIA. Verder zijn er nog werken als DIER van Arthur Kempenaar, NATURAL GROWTH van Jens Ossade, MEETING UP HERE van Lieke Snellen, DE AANKOMST van Lous Amerika, STEENWERK van Chris Mudde, EDEN van Eva Lansing, FANDANGO van Anneke de Witte, TOILETS AND CHURCHES van Chris Peterson, en MOMENTO GASTRO SACRALE van Mels Dees. Tot slot is er ook nog een werk genaamd STOOMGEMAAL uit 1895.

Wil je weten wat Beeldentuin LANDenBEELD verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beeldentuin LANDenBEELD of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beeldentuin LANDenBEELD? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beeldentuin LANDenBEELD het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Beeldentuin LANDenBEELD reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beeldentuin LANDenBEELD

Bezoekers bekeken ook