Bertels Textiel Project & Woninginrichting

Bertels Textiel Project & Woninginrichting is een Winkel gelegen aan Voorstraat 65 in Beesd.

Meer informatie over Bertels Textiel Project & Woninginrichting in Beesd

Bertels Textiel Project en Woninginrichting is een familiebedrijf dat al sinds 1902 bestaat. Ze zijn gespecialiseerd in woning- en projectinrichting. Helaas hadden ze geen ruimte meer voor hun textielafdeling vanwege uitbreidingen in andere artikelgroepen. Ze zijn de grootste dealer van COREtec PVC vloeren in de Betuwe en hebben alle stalen in hun zaak. De restanten van hun textielafdeling worden nu met hoge kortingen verkocht. Bertels Textiel Project en Woninginrichting is een topadres voor woningstoffering en projectstoffering. Hun openingstijden zijn gewijzigd en ze zijn nu alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend, maar zijn telefonisch altijd bereikbaar. Bij Bertels vindt u alles voor vloeren en ramen, zoals raamdecoratie, gordijnen, tapijten en harde vloeren. Ze denken graag met u mee over uw gedroomde interieur en u kunt langskomen in hun showroom in Beesd of een vrijblijvende afspraak maken. Parkeren is gratis en als u geen parkeerschijf heeft, hebben zij er een voor u liggen. Kleurrijk Wonen heeft de tegoeden op de passen laten vervallen, maar er zijn andere voordelen te vinden op hun website. U kunt contact met Bertels opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Bertels Textiel Project & Woninginrichting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bertels Textiel Project & Woninginrichting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bertels Textiel Project & Woninginrichting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bertels Textiel Project & Woninginrichting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Bertels Textiel Project & Woninginrichting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bertels Textiel Project & Woninginrichting

Bezoekers bekeken ook