Bethelkerk - Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen

Bethelkerk - Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen is een Christelijke kerk gelegen aan Laan van Leeuwenstein 10 in Geldermalsen.

Meer informatie over Bethelkerk - Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen in Geldermalsen

Welkom op de website van de Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen. Ons kerkgebouw, genaamd 'Bethelkerk', staat sinds 2003 aan de Laan van Leeuwenstein 10 te Geldermalsen. Hier laten we zien dat we ons afhankelijk weten van God. In onze diensten staat het Woord van God, de Bijbel, centraal. Iedereen is van harte welkom om de diensten bij te wonen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of kunt u contact met ons opnemen via de verstrekte gegevens.

Wil je weten wat Bethelkerk - Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bethelkerk - Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bethelkerk - Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bethelkerk - Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Bethelkerk - Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bethelkerk – Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook