Betonwerken Van Os B.V.

Betonwerken Van Os B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Esterweg 15 in Est.

Meer informatie over Betonwerken Van Os B.V. in Est

Betonwerken Van Os B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kelderbouw, funderingen en betonvloeren. Ze werken zowel voor particuliere als zakelijke klanten en zijn actief in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Voor extra leef-, werk- of opbergruimte bieden ze verschillende soorten kelders aan, zoals gegoten betonkelders, prefab betonkelders en afzinkkelders. Daarnaast kunnen ze ook funderingen op maat maken, afhankelijk van de constructie van het gebouw. Ze werken samen met bouwkundig constructeurs om het juiste type fundering te bepalen. Ook bieden ze betonvloeren aan in verschillende groottes, kleuren, diktes en structuren, en kunnen ze vloerverwarming regelen. Het bedrijf streeft ernaar om alle werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren en denkt graag mee met specifieke wensen. Ze zijn betrokken bij het gehele bouwproces, van ontwerp tot en met nazorg, en werken zowel rechtstreeks voor particulieren als onderaannemers voor hoofdaannemers.

Wil je weten wat Betonwerken Van Os B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Betonwerken Van Os B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Betonwerken Van Os B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Betonwerken Van Os B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Betonwerken Van Os B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Betonwerken Van Os B.V.

Bezoekers bekeken ook