Beweegwereld

Beweegwereld is een Softwarebedrijf gelegen aan Jacob de Jonghstraat 25 in Herwijnen.

Meer informatie over Beweegwereld in Herwijnen

Beweegwereld is een online portaal voor therapeuten om efficiënter en doelgerichter te werken. Ze kunnen hun cliënten stimuleren om thuis te oefenen en geleerde vaardigheden toe te passen in het dagelijks leven. Het portaal biedt verschillende modules en functies, zoals meer dan 1450 oefeningen, zelf samen te stellen oefenprogramma's, een agenda, een berichtenfunctie, werkbladen en beweegdiploma's. Therapeuten kunnen zich registreren in vier stappen door persoonlijke en praktijkgegevens in te vullen, een module te kiezen en een betaalmethode te selecteren. Het maandelijkse tarief varieert van €8,99 tot €12,99 exclusief BTW, afhankelijk van het gekozen pakket. Beweegwereld wordt gebruikt door verschillende therapeuten zoals fysiotherapeuten, oefentherapeuten en ergotherapeuten. Het portaal biedt ook blogs met tips en inspiratie, evenals voorbeeldoefeningen en prijzen voor de pakketten.

Wil je weten wat Beweegwereld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beweegwereld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beweegwereld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beweegwereld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Beweegwereld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beweegwereld

Bezoekers bekeken ook