Bij Bren (Mode & Meer)

Bij Bren (Mode & Meer) is een Kledingwinkel gelegen aan Kerkstraat 45a in Geldermalsen.

Meer informatie over Bij Bren (Mode & Meer) in Geldermalsen

Bij Bren! is een betaalbare damesmode- en accessoirewinkel in het centrum van Geldermalsen. Je kunt het assortiment bekijken op de website of op hun sociale media. Ze hebben de nieuwste kleding en cadeautjes, en je kunt ook een cadeaubon krijgen. Het adres van de winkel is Kerkstraat 45a, Geldermalsen. Je kunt contact met ze opnemen via telefoonnummer 0345 505 694 of via e-mail brenda@bij-bren.nl. Ze zijn ook te vinden op Facebook (@BijBren!) en Instagram (@bij_bren_mode_en_meer). De openingstijden zijn dinsdag tot en met donderdag van 10:00 tot 17:30 uur, vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten.

Wil je weten wat Bij Bren (Mode & Meer) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Bren (Mode & Meer) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Bren (Mode & Meer)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Bren (Mode & Meer) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Bij Bren (Mode & Meer) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Bren (Mode & Meer)

Bezoekers bekeken ook