Bij de Boomgaard

Bij de Boomgaard is een Bed & Breakfast gelegen aan Lingedijk 122 in Tricht.

Meer informatie over Bij de Boomgaard in Tricht

Onze Bed & Breakfast bevindt zich in Tricht, midden in de Betuwe en op slechts 70 meter afstand van de rivier de Linge. In de omgeving van de B&B vindt u diverse steden en rivieren, zoals Geldermalsen, Leerdam, Buren, Culemborg, Tiel en de rivieren de Korne, de Lek, de Linge en de Waal. Wanneer u bij ons wilt overnachten, heeft u de keuze uit een appartement of een studio. Het appartement beschikt over een woonkamer, keukenhoek, eettafel, privé badkamer en een ruime slaapkamer voor 4 personen. Daarnaast heeft u een privé terras en eigen ingang. De studio is geschikt voor maximaal 2 personen en heeft een zit/slaapkamer, kookhoekje, moderne badkamer en een eigen terras en ingang. Het ontbijt wordt verzorgd door de gastvrouw en bestaat onder andere uit jus d'orange, thee/koffie, eieren, ham, kaas, bacon, verschillende broodsoorten en fruit. Op verzoek kunnen wij ook een lunchpakket voor u klaarmaken. 's Avonds kunt u tegen betaling gebruik maken van de sauna in de kelder van het woonhuis. Ons motto is "Bijkomen in de Betuwe".

Wil je weten wat Bij de Boomgaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij de Boomgaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij de Boomgaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij de Boomgaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Bij de Boomgaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij de Boomgaard

Bezoekers bekeken ook