Bike Repair Geldermalsen

Bike Repair Geldermalsen is een Fietsenwinkel gelegen aan Bosmanskamp 24 in Geldermalsen.

Meer informatie over Bike Repair Geldermalsen in Geldermalsen

Bike Repair Geldermalsen is een tweewielerspeciaalzaak in de Betuwe met een moderne winkel en werkplaats. Ze bieden een ruime keuze aan fietsen en accessoires en staan klaar om advies op maat te geven en reparaties uit te voeren. De winkel heeft nieuwe en gebruikte racefietsen, mountainbikes, gravelbikes, E-bikes, bakfietsen, stadsfietsen en jeugdfietsen beschikbaar voor een proefrit. In de werkplaats kunnen klanten terecht voor alles wat met fietsen te maken heeft, van reparaties tot professionele fietsmetingen. Ze onderhouden bijna alle merken en soorten tweewielers en hebben diagnose apparatuur om E-bikes en tweewielers in topconditie te houden. De fietsen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën en er zijn ook demo- en gebruikte fietsen beschikbaar. Verder heeft Bike Repair Geldermalsen aangepaste openingstijden in de wintertijd en bieden ze ook verhuur aan. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en de liefde voor de wielersport.

Wil je weten wat Bike Repair Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bike Repair Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bike Repair Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bike Repair Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Bike Repair Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bike Repair Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook