Blankers Unusual Classics

Blankers Unusual Classics is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Dreef 4a in Est.

Meer informatie over Blankers Unusual Classics in Est

Blankers Unusual Classics is een bedrijf dat in 1994 is opgericht door Jeroen Blankers. Hij heeft een vakopleiding gevolgd in Engeland en heeft veel ervaring opgedaan in het restaureren van klassieke auto's. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in carrosseriewerk en voert zowel deelrestauraties als complete restauraties uit. Ze hebben een breed assortiment aan restauratietechnieken en zijn officieel dealer van het merk Frost. Het belang van hoogwaardige gereedschappen en materialen wordt benadrukt voor een goed eindresultaat. Blankers Unusual Classics biedt ook verkoop van restauratieproducten aan. Het bedrijf is gevestigd in Est en is telefonisch bereikbaar voor afspraken. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdagochtend op afspraak.

Wil je weten wat Blankers Unusual Classics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blankers Unusual Classics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blankers Unusual Classics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blankers Unusual Classics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Blankers Unusual Classics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blankers Unusual Classics

Bezoekers bekeken ook