Bloemboetiek Karin

Bloemboetiek Karin is een Bloemist gelegen aan Geldersestraat 29e in Geldermalsen.

Meer informatie over Bloemboetiek Karin in Geldermalsen

Bloemboetiek Karin is een bloemenwinkel gelegen in Geldermalsen. Sinds 1983 is Karin actief in het vak en haar enthousiasme is nog steeds levendig. Ze creëert bloemwerk op maat en staat klaar voor diverse gelegenheden zoals trouwerijen en overlijden. Het assortiment is breed en wisselend, met voor elk seizoen en themadag mooie bloemen. Karin biedt ook inspiratie en maakt samen met klanten iets speciaals van hun droomdag. De bloemen zijn altijd vers en kunnen telefonisch, online of in de winkel besteld worden. Voor specifiek bloemwerk buiten de openingstijden kan er contact opgenomen worden. Het adres van de bloemboetiek is Geldersestraat 29e, 4191 BA Geldermalsen.

Wil je weten wat Bloemboetiek Karin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bloemboetiek Karin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bloemboetiek Karin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloemboetiek Karin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Bloemboetiek Karin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bloemboetiek Karin

Bezoekers bekeken ook