Blokker Geldermalsen

Blokker Geldermalsen is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Kerkstraat 42 in Geldermalsen.

Meer informatie over Blokker Geldermalsen in Geldermalsen

Bij Blokker Kerkstraat Geldermalsen kun je terecht voor een breed assortiment aan betaalbare artikelen voor in huis. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, keukenapparaten en huishoudelijke producten. Daarnaast hebben ze ook producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken en opbergdozen. Je kunt zowel in de winkel als online bestellen, en de klantenservice is bereikbaar via telefoon. Blijf op de hoogte van folderaanbiedingen en kortingsacties via de social media kanalen van Blokker.

Wil je weten wat Blokker Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Blokker Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook