Boerderijwinkel Lagerweij

Boerderijwinkel Lagerweij is een Winkel gelegen aan Rijksstraatweg 61C in Buurmalsen.

Meer informatie over Boerderijwinkel Lagerweij in Buurmalsen

Boerderijwinkel en pluimveebedrijf Lagerweij is gelegen in het hart van de Betuwe. In de boerderijwinkel vind je verse scharreleieren en streekproducten zoals jam, vruchtensappen en honing. De scharreleieren worden dagelijks gelegd en geleverd door de eigen kippen. Daarnaast biedt de winkel ook cadeaupakketten gevuld met streekproducten aan. Je kunt ook een kijkje nemen in de overdekte kippenstal waar je de kippen kunt zien scharrelen door het stro. De winkel heeft positieve reviews en er zijn vacatures voor een technisch onderhoudsmedewerker en een bezorger op oproepbasis. De boerderijwinkel in Buurmalsen is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Wil je weten wat Boerderijwinkel Lagerweij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderijwinkel Lagerweij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderijwinkel Lagerweij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderijwinkel Lagerweij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Boerderijwinkel Lagerweij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderijwinkel Lagerweij

Bezoekers bekeken ook