BoerenBed Hoeve de Pippert

BoerenBed Hoeve de Pippert is een Boerderijverblijf gelegen aan Pippertsestraat 3 in Ophemert.

Meer informatie over BoerenBed Hoeve de Pippert in Ophemert

Reserveer jouw plekje op Hoeve De Pippert in de Betuwe voor 2024 vóór 30 november met flexibele omboekgarantie en slechts €100 aanbetaling. Op dit grootschalige melkveebedrijf wonen ongeveer 180 koeien en 130 stuks jongvee. Cor en Anja kunnen je hulp goed gebruiken bij het voeren van de kalfjes. Je kunt elke avond kalfjes voeren met Janneke, een kijkje nemen bij de knuffelplek, de geit verzorgen en een van de vele katten aaien. Daarnaast is er een groepstent aanwezig waar gezellige familieweekenden kunnen worden doorgebracht. In het boerderijwinkeltje vind je heerlijke zelfgemaakte kaas, kalfsvlees en verse melk. Je kunt ook genieten van activiteiten in de omgeving, zoals fietsen, wandelen en kanotochten maken op de Linge. De Betuwe biedt ook historische plaatsen zoals Tiel en Culemborg. Er zijn diverse dieren op de boerderij, waaronder schapen, kippen, geiten, konijnen en koeien.

Wil je weten wat BoerenBed Hoeve de Pippert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BoerenBed Hoeve de Pippert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BoerenBed Hoeve de Pippert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BoerenBed Hoeve de Pippert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar BoerenBed Hoeve de Pippert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BoerenBed Hoeve de Pippert

Bezoekers bekeken ook