Bombero Asperen

Bombero Asperen is een Spaans restaurant gelegen aan Voorstraat 89 in Asperen.

Meer informatie over Bombero Asperen in Asperen

In het historische stadje Asperen bevindt zich het restaurant Bombero, wat Spaans is voor brandweer, gevestigd in een voormalige brandweerkazerne. Bij Bombero kun je genieten van heerlijke tapas en typisch Spaanse gerechten, zoals paella, die worden bereid door een Spaanse kok op authentieke wijze. Het restaurant hanteert algemene voorwaarden en heeft een privacy- en cookiebeleid. Bombero is een plek waar je jezelf kunt wanen in Spanje en kunt genieten van de smaken van de Spaanse keuken.

Wil je weten wat Bombero Asperen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bombero Asperen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bombero Asperen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bombero Asperen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Bombero Asperen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bombero Asperen

Bezoekers bekeken ook