Bonno van Tintelen Schilderwerken

Bonno van Tintelen Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Weverstraat 10 in Ophemert.

Meer informatie over Bonno van Tintelen Schilderwerken in Ophemert

Bonno Schilderwerken is een erkend schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in professioneel schilderwerk. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Daarnaast wordt er stofvrij gewerkt, wat niet alleen de kwaliteit ten goede komt, maar ook het schoonmaken achteraf bespaart. Bonno van Tintelen is in 2007 als professioneel schilder in de voetsporen van zijn vader getreden en heeft in 2013 Bonno Schilderwerken opgericht. Naast schilderwerk biedt het bedrijf ook wandafwerking, beglazing en houtrotsanering aan. Bonno van Tintelen geeft ook kleuradvies. De recente projecten van Bonno Schilderwerken omvatten onder andere een woonhuis in Tiel en diverse behangopdrachten. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit, netheid en stiptheid van het werk van Bonno Schilderwerken. Bonno helpt klanten in verschillende plaatsen, waaronder Varik, Opijnen, Ophemert, Tiel, Zoelen, Kerk-Avezaath, Kapel-Avezaath en Wadenoijen.

Wil je weten wat Bonno van Tintelen Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bonno van Tintelen Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bonno van Tintelen Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bonno van Tintelen Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Bonno van Tintelen Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bonno van Tintelen Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook