Botanical Beauty

Botanical Beauty is een Winkel voor gezondheids- en schoonheidsartikelen gelegen aan Krooiweg 2B in Deil.

Meer informatie over Botanical Beauty in Deil

Botanical Beauty is een Nederlands merk dat zich richt op natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten. Ze gebruiken alleen ingrediënten die ook veilig zijn om te eten, waardoor hun producten 100% natuurzuiver zijn. Daarnaast bevatten hun producten geen microplastics en zijn ze duurzaam verpakt. Op hun familielandgoed ontwikkelen ze verzorgingsproducten voor alle huidtypes, maar ook voor specifieke huidproblemen zoals eczeem, acne en psoriasis. Voor wie de producten wil uitproberen, bieden ze gratis samples aan en organiseren ze ook een Green Beauty Workshop waar alle producten kunnen worden getest. Botanical Beauty is ontstaan vanuit de passie van Catharine van Everdingen - Chorus, die haar carrière in de advocatuur heeft opgegeven om zich te richten op natuurzuivere huidverzorging. Geïnspireerd door de prachtige natuur en kruiden op haar familielandgoed in Deil, heeft ze Botanical Beauty opgericht. Het merk speelt in op de groeiende vraag naar biologische en natuurzuivere huidverzorgingsproducten en heeft inmiddels een breed assortiment van mooie, pure en eerlijke ingrediënten.

Wil je weten wat Botanical Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Botanical Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Botanical Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Botanical Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Botanical Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Botanical Beauty

Bezoekers bekeken ook