Boutique hotel de Os en het Paard

Boutique hotel de Os en het Paard is een Hotel gelegen aan Deilsedijk 73 in Deil.

Meer informatie over Boutique hotel de Os en het Paard in Deil

In het midden van het land, op slechts 5 minuten van de snelwegen A2 en A15, bevindt zich het oude Gemeentehuis van Deil. Dit huis, dat in 1880 is gebouwd en van 1929 tot 1985 dienst heeft gedaan als Gemeentehuis, is een bijzondere en stijlvolle locatie. Het is prachtig gelegen tussen het water en de boomgaarden en biedt huiselijke en sfeervolle ruimtes. Daarnaast beschikt het over 3 ruime en sfeervolle hotelkamers. Of het nu gaat om vergaderen, ontmoeten of overnachten, op deze bijzondere plek worden blijvende herinneringen gemaakt. Het pand is gelegen tussen fruitbomen en de rivier de Linge en veel originele details zijn bewaard gebleven. Bel of mail voor meer informatie over deze luxe locatie aan de rivier De Linge.

Wil je weten wat Boutique hotel de Os en het Paard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boutique hotel de Os en het Paard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boutique hotel de Os en het Paard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boutique hotel de Os en het Paard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Boutique hotel de Os en het Paard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boutique hotel de Os en het Paard

Bezoekers bekeken ook