Bouwapplicatie

Bouwapplicatie is een Softwarebedrijf gelegen aan Rijksstraatweg 21 in Geldermalsen.

Meer informatie over Bouwapplicatie in Geldermalsen

Bouwapplicatie.nl is een opname- en inspectie-applicatie voor de bouwsector. Het biedt verschillende modules, zoals opnames en inspecties, documenten en tickets, om de kwaliteitsborging van het bouwproces te ondersteunen. Met de opname module kunnen complete opnames, 0-metingen en conditie metingen worden gedaan met behulp van slimme formulieren. De inspectie module biedt universele inspecties met een grote bibliotheek aan STABU-onderleggers. De opleveringsmodule maakt het mogelijk om opnamepunten te registreren en documenteren. De kwaliteitsborgingsmodule helpt bij het bewaken en controleren van de kwaliteit en is volledig klaar voor de Wet Kwaliteitsborging. Daarnaast zijn er ook modules voor projectdocumenten, werkbonnen en het registreren van tekortkomingen op bouwtekeningen. Bouwapplicatie heeft meer dan 2000 gebruikers per maand, verwerkt meer dan 30.000 opnames en inspecties per maand en registreert meer dan 5000 tickets per maand. Het bedrijf heeft al 15 jaar ervaring in de bouwsector en biedt een demo aan waarin de functionaliteiten van Bouwapplicatie worden getoond. Klanten kunnen contact opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier. Daarnaast biedt Bouwapplicatie ook actueel nieuws en is het te volgen op social media.

Wil je weten wat Bouwapplicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwapplicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwapplicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwapplicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Bouwapplicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwapplicatie

Bezoekers bekeken ook