Brasserie Dirk

Brasserie Dirk is een Restaurant gelegen aan Leerdamseweg 44 in Asperen.

Meer informatie over Brasserie Dirk in Asperen

Dirk is het restaurant van 4-sterrenhotel De Schildkamp in Asperen. Het restaurant biedt heerlijk eten en drinken en vertelt ook het verhaal van de geschiedenis van Asperen en Dirk Willemsz. Brasserie Dirk is de plek om te genieten van lokale gerechten en gastvrijheid. Ze serveren vleesgerechten, maar hebben ook veel vegetarische en veganistische opties op de kaart. Je kunt er lunchen vanaf 12.00 uur en dineren vanaf 17.00 uur. Daarnaast kun je ook borrelen bij Dirk en genieten van een uitgebreide wijnkaart. Het restaurant heeft ook zijn eigen eco-tapwater, dat bijdraagt aan een goed doel. Gasten zijn lovend over de sfeer en het eten bij Dirk. De brasserie wil zich onderscheiden door eerlijke en lokale ingrediënten te gebruiken en een gezellige ambiance te creëren. Chef-kok Ivan de Bruijn is altijd bezig met nieuwe ideeën om de brasserie te verbeteren en staat open voor suggesties van gasten. Brasserie Dirk is onderdeel van hotel De Schildkamp, dat ook vergader- en congresmogelijkheden biedt. Het hotel heeft 64 kamers en meer dan 10 zalen voor grote gezelschappen. Honden zijn niet toegestaan in het restaurant, maar wel op het terras. Het restaurant is geopend vanaf 10.00 uur en heeft het Lekker Vega Keurmerk.

Wil je weten wat Brasserie Dirk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Dirk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Dirk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Dirk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Brasserie Dirk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Dirk

Bezoekers bekeken ook