Brasserie Meat the Butcher

Brasserie Meat the Butcher is een Restaurant gelegen aan Voorstraat 98 in Beesd.

Meer informatie over Brasserie Meat the Butcher in Beesd

In Beesd, in het pittoreske Lingegebied, bevindt zich de brasserie Meat the butcher, gevestigd in een oude slagerij. Hier kun je genieten van een hapje en drankje met vrienden, collega's of familie. Het vlees speelt de hoofdrol in deze brasserie, waar het op een houtskooloven genaamd Mibrasa wordt bereid bij een temperatuur van ongeveer 300 graden. Het vlees krijgt hierdoor een subtiele rooksmaak. Daarnaast wordt het Ierse rundvlees 21 dagen gerijpt in een rijpingskast, waardoor het vlees sappiger en smaakvoller wordt. In de open keuken kun je zien hoe de gerechten worden bereid en aan de gezellige bar kun je genieten van wijnen, bieren en cocktails. Bovendien is er ook nog een ijsbar genaamd IJsbar98, waar ambachtelijk Italiaans schepijs wordt verkocht. Meat the butcher staat voor gastvrijheid en wil haar gasten elke keer weer verrassen. Je kunt hier een tafel reserveren en ze zijn geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Wil je weten wat Brasserie Meat the Butcher verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Meat the Butcher of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Meat the Butcher? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Meat the Butcher het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Brasserie Meat the Butcher reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Meat the Butcher

Bezoekers bekeken ook